Breng een bezoek
Indien u ons wil contacteren, zeggen hoe het met je gaat, belangrijk nieuws wil melden, dan kan u via een mailtje een bericht naar ons sturen. Je mag ook altijd foto's naar ons verzenden, zodat ze kunnen gepubliceerd worden op de website. Meld er wel even het afstudeerjaar bij. Foto's van gebeurtenissen van jouw afstudeerjaar (chrysostomos, Griekenlandreis, klasactiviteiten, foto's van reŁnies van jouw jaar of klas, enz.) zijn welkom.

We gaan heel voorzichtig om met jouw e-mailadres. Indien je geen oud-leerlingennieuws meer wenst te ontvangen, gelieve ons dat te melden.

Indien jouw woonadres of mail-adres gewijzigd is, gelieve dan je nieuw adres te mailen naar
oudleerlingdonboscohechtel@gmail.com of eventjes hieronder intikken en dan op "Verzenden" klikken.

Adressen van klas- of jaargenoten kunnen persoonlijk op school opgevraagd worden, zodat jullie elkaar kunnen terugvinden om een reŁnie te organiseren.  Tel. 011/734027


 
Oud-leerling zijn is terugkijken naar wat 'vroeger' in het college ons hart beroerde. Het is een ingrijpen in het raderwerk van heden en toekomst. De drie tandwielen staan voor de band tussen jou en je klasgenoten en de school. Het is een teken van verbondenheid tussen allen die in Don Bosco Hechtel een deel van hun leven kleur gaven.

Don Bosco bracht mij zoveel vreugde en maakte mij tot 'meer mens'. Wat Don Bosco met mij deed zal ik doorgeven aan anderen. Het is te mooi om voor mezelf te houden.
                                             Een oudleerling
Wat betekent het oud-leerling te zijn?
Tik hieronder je mailadres
Tik hieronder je boodschap
 
Pablo Software Solutions